tölgyfa

Tölgyfa Bútor Készítő Családi Vállalkozás

Budapest XVIII. ker. Népes utca 17/B
Tel: 06-1-292-5181 Mobil: 06-20-211-0825

 
 
  Főoldal  
  Szekrénysor  
  Galéria  
  Asztal  
  Íróasztal  
  Komód  
  Tálaló  
  Tv tartó  
  Tükör  
  Térkép  

Színválaszték


1. Natúr

2. Aranytölgy

3. Bíbortölgy

4. Öregtölgy

Rólunk...

     
 

Egy meghitt hangulatú, barátságos otthon ma sem képzelhető el a fa bútor melegsége, harmniája és kényelme nélkül. A keményfa bútorok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az évek múlásával sem veszítenek eredeti szépségükből. Az igényesen, magas színvonalon megmunkált fa a hétköznapi használat során is megőrzi eredeti minőségét, hangsúlyozza a természetes anyag szépségét.

A gyártás során felhasználjuk több évtizedes tapasztalatunkat, és a természetes anyagban rejlő lehetőségeket. A fa megmunkálása során nemcsak az esztétikai igényeket, hanem a bútorok praktikusságát is szem előtt tartjuk.

Bútoraink válogatott, kiváló minőségü tölgyfából készülnek. Fémszerelvényeinket neves olasz gyártóktól szerezzük be, ami biztosítja a több évtizedes hibátlan működést. Kis csapatunk lelkiismeretes munkával biztosítja, hogy csak hibátlan termék kerüljön ki műhelyünkből. Így bátran vállaljuk a 2 éves garanciát.

Telepünkön megtekintheti bútorainkat, és kézzelfoghatóan meggyőződhet minőségükről. Termékeinket megrendelésre gyártjuk. Emellett folyamatosan kisebb mennyiségű raktárkészlettel rendelkezünk, amely azonnal szállítható.

Ha elképzeléseit az általunk bemutatott választékból nem sikerül megvalósítania, egyedi elemek gyártását is vállaljuk. (Egyedi kiegészítők megrendelése esetén kérje díjmentes árajánlatunkat.)

Legfontosabb érveink bútoraink mellett:

- Rendkívüli tartósság

- 2 év garancia

- Termelői ár

- Keményfa bútor egy fenyőbútor áráért

- Havonta új akciók

- Kiegészítő elemek rendelhetők évek múlva is

 
     

 

 
   

Vissza a lap tetejére